Λεωφ. Καματερού 14, Καματερό, Αθήνα 13451
Δευτ - Παρ 08:00-16:00
2102383383

Υπηρεσίες

Gkiokas Group > Υπηρεσίες

Υγρομόνωση κατοικίας

Κατά τη διάρκεια της ζωής τους, τα περισσότερα κτίρια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα υγρασίας, τα οποία μπορεί να προέρχονται από διάφορες αιτίες.

read more

Συστήματα υπόγειας αποστράγγισης

Τα υπόγεια συστήματα αποστράγγισης παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση της στάθμης του υδροφόρου ορίζοντα, ειδικά όταν αυτή ξεπερνά το επίπεδο του πυθμένα του αποστραγγιστικού σωλήνα.

read more

Σύνταξη Τοπογραφικών Διαγραμμάτων

Η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό για τη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων για κάθε ανάγκη.

read more

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Μελέτης, Κατασκευής και Ανακαίνισης Κτιρίων

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να είναι μια δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει άγχος αν δεν γίνει σωστά.

read more

Ξύλινες Γέφυρες – Ξύλινες Πεζογέφυρες

Η Γκιώκας Τεχνική Κατασκευαστική εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων πεζογεφυρών, καλύπτοντας τόσο μικρά όσο και μεγάλα ανοίγματα.

read more

Νομιμοποίηση και Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Η Γκιώκας Τεχνική Κατασκευαστική αναλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες για τη νομιμοποίηση και την τακτοποίηση αυθαιρέτων

read more

Κατασκευή – Ανέγερση κατασκευών

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην ανάληψη και διεκπεραίωση κάθε είδους ιδιωτικών και δημόσιων έργων, από το στάδιο της εκσκαφής έως και την πλήρη αποπεράτωση.

read more

Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου

Όπως είναι πλέον γνωστό από τον Ιούλιο του 2020 εφαρμόζεται ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα, ο οποίος θα συνδεθεί με την έκδοση της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων-ακινήτων.

read more

Εργασίες για εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού είναι μια συναρπαστική διαδικασία που προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει απόλυτα το προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες σας.

read more

Εργασίες για εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Η φθορά που προκαλεί ο χρόνος και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως το κρύο και η ζέστη, αποτυπώνονται πάντα στην εξωτερική όψη ενός κτιρίου.

read more

Επισκευή οπλισμού & σκυροδέματος λόγω γήρανσης

Η φθορά του οπλισμού και του σκυροδέματος στον φέροντα οργανισμό των κτιρίων είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που προκαλείται κυρίως από την ενανθράκωση, δηλαδή τη διάβρωση που προκαλεί το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

read more

Αρχιτεκτονικές Μελέτες

Η Γκιώκας Τεχνική Κατασκευαστική προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών για οποιοδήποτε κτιριακό έργο, καλύπτοντας κάθε φάση από την αρχική μελέτη έως και την έκδοση των απαραίτητων αδειών.

read more

Άδεια Οικοδομησιμότητας Οικοπέδων

Εμπιστευτείτε μας για επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες, που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας για άδειες και μελέτες οικοδομησιμότητας οικοπέδων.

read more

Interior Design

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη μελέτη, τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

read more

Θερμομόνωση κατοικίας

Η θερμομόνωση μιας κατοικίας είναι ουσιαστικής σημασίας για την εξασφάλιση καλύτερων κλιματικών συνθηκών και την εξοικονόμηση ενέργειας.

read more

Αγορά Οικοπέδων – Ανέγερση Κατοικιών – Πωλήσεις Διαμερισμάτων – Αντιπαροχές

Η δέσμευσή μας είναι να παραδώσουμε κατοικίες που όχι μόνο καλύπτουν αλλά υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας, προσφέροντας άνεση, ασφάλεια και κομψότητα.

read more

Looking for best partner for your next construction works?