Λεωφ. Καματερού 14, Καματερό, Αθήνα 13451
Δευτ - Παρ 08:00-16:00
2102383383

Επισκευή οπλισμού & σκυροδέματος λόγω γήρανσης

Gkiokas Group > Επισκευή οπλισμού & σκυροδέματος λόγω γήρανσης

Η φθορά του οπλισμού και του σκυροδέματος στον φέροντα οργανισμό των κτιρίων είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που προκαλείται κυρίως από την ενανθράκωση, δηλαδή τη διάβρωση που προκαλεί το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Η ΓΚΙΩΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ διαθέτει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία για την αποκατάσταση αυτών των φθορών, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια των κατασκευών σας.

Διαδικασία Επισκευής

Η διαδικασία επισκευής ακολουθεί τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας ΕΝ-1504, που έχει υιοθετηθεί και ως πρότυπο από τον ΕΛΟΤ. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλες οι εργασίες εκτελούνται με βάση τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές.

  1. Αξιολόγηση Κατάστασης
  • Εντοπισμός και αξιολόγηση των περιοχών με διάβρωση και φθορά στον οπλισμό και το σκυρόδεμα.
  1. Προετοιμασία Επιφάνειας
  • Απομάκρυνση των χαλαρών και φθαρμένων τμημάτων του σκυροδέματος και καθαρισμός των εκτεθειμένων οπλισμών από σκουριά και ρύπους.
  1. Εφαρμογή Αντιδιαβρωτικών Υλικών
  • Χρήση αντιδιαβρωτικών επιστρώσεων για την προστασία των εκτεθειμένων οπλισμών.
  1. Επισκευή Σκυροδέματος
  • Χρήση υψηλής ποιότητας υλικών αποκατάστασης, όπως τα προϊόντα της SIKA Ελβετίας ή ισοδύναμα, τα οποία είναι πιστοποιημένα και εγγυώνται μακροχρόνια προστασία.
  1. Επιφανειακή Προστασία
  • Εφαρμογή επιφανειακών προστατευτικών υλικών για την αποφυγή μελλοντικής ενανθράκωσης και διάβρωσης.

Υλικά Αποκατάστασης

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την αποκατάσταση των οπλισμών και των σκυροδεμάτων είναι της SIKA Ελβετίας ή ισοδύναμα, τα οποία καλύπτονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας. Αυτά τα υλικά εξασφαλίζουν την αντοχή και την αξιοπιστία των επισκευών μας, προσφέροντας μια μακροχρόνια λύση στο πρόβλημα της διάβρωσης και της φθοράς.

Η ΓΚΙΩΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αποκατάστασης, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αντοχή των κτιρίων σας στον χρόνο και τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.